Optimizarea unei pagini de Facebook

Brandurile și companiile, pe lângă site-urile tradiţionale pun mare accent pe paginile lor de Facebook. Acesta este un lucru minunat din punct de vedere al interacţiunii cu publicul țintă. Acum se pune accent pe pagina de Facebook şi pe faptul că este nevoie de orice pentru a menţine brand-ul sau afacerea în partea de sus a clasamentului. Pentru acest lucru trebuie avut în vedere câțiva pași:

1. Brand-ul sau numele afacerii

Numele paginii de Facebook, url-ul personalizat şi tab-urile personalizate sunt de cea mai mare importanţă. Motoarele de căutare văd aceste titluri în prima rubrică, ceea ce înseamnă că  sunt puternic ierarhizate de acestea.

2. Link-uri din surse multiple

Ca şi în cazul tradiţionalului seo, obţinerea de link-uri la pagina de Facebook și tab-urile particularizate sunt extrem de benefice. Link-urile sunt ca nişte recomandări. Ca și în viața socială, atunci când cineva recomandă mâncarea unui anumit restaurant, poate și altcineva  îl va lua în considerare. În cazul în care Google vede că paginile sunt legate de numeroase surse, atât pe Facebook cât şi în afara lui, înseamnă că pagina şi link-urile sunt importante. Însă, motoarele de căutare iau în calcul de asemenea şi provenienţa link-urilor.

3. Texte „bogate în seo” în locul potrivit

Trebuie reținut că Facebook este un loc de conexiune socială şi de interacţiune, astfel încât nu trebuie să se exagereze  cu partea de  seo. Materialul care nu este social, nu va capta atenţia fanilor şi poate provoca chiar abandonul, la un moment dat.

4. Optimizarea multimedia

Video-urile sunt cele mai uşoare forme de multimedia pentru optimizare, deoarece titlurile sunt puternic ponderate. Din acest motiv ar trebui să se  alegă titluri bune pentru videoclipuri, atât pe Facebook, pe site-uri, dar şi pe YouTube sau în alte locuri. De asemenea, imaginile şi logo-urile  care sunt utilizate pe Facebook pot fi optimizate prin numirea fişierelor în consecinţă.

FacebookLinkedInTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Current month ye@r day *

Post Navigation

Facebook IconTwitter IconVisit Our Google + PageVisit Our Google + Page