Promovare online prin articole şi advertoriale

promovare-onlinePromovarea online este o parte a campaniei generale de promovare de care orice companie sau brand ar  trebui să ţină seama. Ignorarea părţii de promovare în mediul online va atrage cu siguranţă mai devreme sau mai târziu consecinţe nefavorabile asupra celor care nu îi înţeleg necesitatea şi care nu întrevăd potenţialul uriaş al internetului.

Promovarea prin intermediul articolelor este poate una dintre cele mai cunoscute şi mai la îndemână tehnici în SEO.
Pe lângă asta conținutul este modalitatea de promovare principală recomandată de Google când vine vorba de SEO.
Deoarece conţinutul a fost dintotdeauna “regele”, atunci când vine vorba despre site-uri cu page rank mare sau site-uri care se vor în topul listei de rezultate, articolele cu care se face promovarea trebuie să fie de calitate, corecte din punct de vedere gramatical, uşor de citit, concise, editate cu cuvinte cheie.
În plus, astfel de articole trebuie să conţină link-uri către pagina business-ului a cărui promovare se doreşte.

Pe de altă parte, advertorialul – şi el extrem de util în promovare – este o specie hibrid, între advertising (publicitate) şi editorial. În esenţă este un tip de publicitate plătită, deşi forma în care se prezintă este aceea a unui text în format narativ, editorial, îmbrăcat foarte atractiv pentru cititori. Pentru că un advertorial să aibă succes el va trebui să prezinte informaţia din punct de vedere al utilităţii sale pentru cel căruia i se adresează, starnindu-i astfel interesul. De asemenea, va trebui să cuprindă cuvinte cheie şi link-uri către site-uri sau pagini cu informaţii extra. S-a dovedit că advertorialele sunt extrem de eficiente în atragerea de noi clienţi. Cu cât o companie foloseşte mai multe advertoriale pentru promovare cu atât va avea mai multe şanse de a se apropia de clienţii săi, pentru că advertorialele spun o poveste şi au puterea de a umaniza un business, iar acesta este marele lor atu.

FacebookLinkedInTwitterGoogle+

3 Thoughts on “Promovare online prin articole şi advertoriale

  1. Salutare, da promovarea prin articole de calitate este foarte buna si cu rezultate rapide.

  2. Service GSM on aprilie 23, 2015 at 10:47 am said:

    Da dar trebuiesc facute cu cap si atentie, ca altfel vor fi banate imediat

  3. Prin aricole de calitate am reusit sa aduc site-ul rent-a-car-otopeni.ro/blog de pe pagina 15 din google in pagina 3 pe cele mai cautate expresii. Am scris in fiecare zi cate un articol pe blog iar rezultatele nu au intarziat sa apara dupa 1 luna de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Current month ye@r day *

Post Navigation

Facebook IconTwitter IconVisit Our Google + PageVisit Our Google + Page