Evenimente importante de eCommerce din 2018

eCommerce-ul sau comerțul online este un domeniu într-o permanentă transformare, mereu apar noutăți pe care le puteți implementa la nivelul site-urilor pentru o flexibilitate cât mai mare și o eficiență sporită. A fi conectat la tot ce apare nou în eCommerce înseamnă în primul rând a participa la toate evenimentele importante organizate în țară în care ți-ai dezvoltat afacerea.

Spre deosebire de alte țări, România nu are așa de multe evenimente, dar cele câteva care există deja reunesc o mulțime de oameni importanți, experți în domeniu, care aduc în discuție teme abordate la nivel global. Astfel de evenimente nu numai că îți dau acces la cele mai noi tendințe din domeniu, dar permit și o interacțiune directă cu cei mai buni din eCommerce, oameni care au deja afaceri de succes și care sunt gata să împărtășească din experiențele lor.

Un prim eveniment foarte important la care e musai să participi dacă vrei să știi totul despre eCommerce și care sunt cele mai interesante noutăți este TeCOMM București, organizat între 7 și 8 martie 2018, la Hotel Radisson Blu, un eveniment premium din Europa de Est axat doar pe eCommerce.

De ce e important?

TeCOMM se organizează încă din 2013, are așadar o tradiție de peste cinci ani, în fiecare an aici vin eshop owneri, influenceri, profesioniști din marketing și eCommerce. Tema de anul acesta este Haute Couture your eCommerce business, este despre o altă abordare originală a eCommerce-ului. Se va pune accent pe detalii, pe experiențele de shopping, adaptate consumatorilor și pe calitatea produselor, pe găsirea unor modalități de customizare a platformelor de magazine online, a comunciarii cu clienții. TeCOMM 2018 este important pentru că aici vei găși peste 40 de speakeri, vei avea acces la prezentări interactive și la workhop-uri practice, la dezbateri.

De ce să participi?

Merită să participi la TeCOMM 2018 pentru că vei putea asista, de pildă, la prezentările lui Ovidiu Joita, CEO și owner iAgency.ro, organizatorul primului Masterclass intensiv de SEO din România. De asemenea, vor fi peste 10 workshop-uri din care veți învață rapid trucuri care se pot aplică în marketing, SEO sau PPC, mulți-channel. Va exista și o zonă tip expoziție unde puteți întră în contact direct cu provideri de servicii legate de eCommerce, se vor putea dezvolta parteneriate de calitate pentru business-uri online. O noutate a evenimentului de anul acesta este și Cross-Border Forum-ul, unde veți putea luat parte la discuții alături de antreprenori și eShop owneri care cu siguranță au ce împărtăși din experiență lor.

Alt eveniment la care merită să participi este și ecomTEAM Maximizing eCommerce Brașov, desfășurat între 28-29 martie 2018.

De ce e important?

ecomTEAM Maximizing eCommerce Brașov este un eveniment foarte util pentru magazine online și pentru toți cei care vor să se extindă în comerțul electronic, pentru furnizori servicii și specialiști în logistică și marketing, producători. Evenimentul de la Brașov adună speakeri de top care sunt gata să răspundă la întrebări și să prezinte cele mai noi idei din domeniu. Toți cei care participă la eveniment vor putea afla cam totul despre eCommerce-ul modern și vor putea implementa strategii și tehnici moderne la nivelul afacerilor online.

De ce să participi?

Este important să participați la evenimentul dedicat eCommerce-ului pentru că aveți acces la 3 module practice, interactivitate și soluții cu aplicabilitate imediată, workshopuri, șase la număr, susținute de specialiști cu experiență practică extensivă pe piețe internaționale. Se vor prezenta în exclusivitate studii de piață despre starea pieței de eCommerce locale, vor fi dezbateri și interacțiune sporită cu audiență.

În luna mai avem alte două evenimente legate de eCommerce de importanță majoră. Primul este GpeC SUMMIT București 2018.

De ce e important?

GPeC SUMMIT aduce în atenția celor interesați tot ce e mai nou în eCommerce și în marketing online, punând față în față oameni cu experiență uriașă din domeniile abordate și participanți dornici să afle cele mai interesante noutăți.

De ce să participi?

La evenimentul de anul acesta organizatorii au promis multe conferințe, workshop-uri aplicate, eCommerce Expo și Networking cu elitele industriei. În permanență vin nume grele din domeniu la GPeC SUMMIT, așa că aveți șansa să adresați cele mai tari întrebări unor oameni care știu exact cum funcționează această industrie a eCommece-ului. Se organizează și un concurs pentru magazine online, 20 de experți în eCommerce și marketing vor audia magazinele, luând în calcul 150 de criterii pentru un business online.

Al doilea eveniment dedicat eCommerce-ului din luna mai 2018 este Brand Minds, desfășurat pe 11 mai 2018 la Sala Palatului.

De ce e important?

Brain Minds are invitați speciali foarte importanți din domeniul eCommerce-ului, temele abordate sunt de interes general și sunt prezentate într-o manieră ușor de înțeles de orice antreprenor sau profesionist din industria eCommerce.

De ce să participi?

Cel mai important business summit din Europa Centrală și de Est din 2018 aduce în față participanților nume mari ale industriei. Veți putea să va întâlniți față în față și să adresați întrebări lui Seth Godin, autor a peste 18 cărți care s-au vândut în toată lumea, expert de top și vizionar care scrie despre revoluția post-industrială, marketing sau leadership. O veți cunoaște și pe Helen Fisher, antropolog și neuroscientist, cea care a descoperit cele patru stiluri biologice de baza ale gândirii, dar și pe Robin Sharma, expert leadership, Daniel Goleman, expert în inteligență emoțională, Shed Simove, antreprenor, autor și speaker motivațional.

De departe cea mai importantă prezență este Sophia, primul robot din istorie care a primit cetățenia unei țări, Arabia Saudită, în octombrie 2017.

FacebookLinkedInTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Current month ye@r day *

Post Navigation

Facebook IconTwitter IconVisit Our Google + PageVisit Our Google + Page